X
Göztepe-Sivasspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
5 okunma

Göztepe-Sivasspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de 8. hafta maçında Göztepe sahasında Sivasspor'u konuk edecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı...

ABONE OL
Ekim 5, 2024 07:30
Göztepe-Sivasspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Göztepe ile Net Global Sivasspor, bugün İzmir’de karşılaşacak. Haberin Devamı ›  Geçen hafta 3-1 üstünlük kurduğu deplasmandaki Samsunspor maçından 4-3 mağlup ayrılarak ilk yenilgisini yaşayan Göztepe, haftaya 9 puan ve averajla 7. sırada girdi.Sarı kart cezalısı Malcom Bokele’nin forma giyemeyeceği İzmir temsilcisinde Kubilay Kanatsızkuş, Koray Günter ve Novatus Miroshi’nin sakatlıkları bulunuyor. Süper Lig’de 11. randevuRakibiyle Süper Lig’de 11. kere karşılaşacak Göztepe, geride kalan 10 müsabakada 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı.Bu müsabakalarda 18 gol atıp kalesinde 17 gol gören sarı-kırmızılı ekip, İzmir’deki 5 maçta ise 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.Kırmızı-beyazlı ekipte ise Rey Manaj, Alaaddin Okumuş ve Emre Gökay’ın sakatlığı bulunuyor. Sivas temsilcisi, sezonun ilk 7 haftasında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı. Haberin Devamı › GÖZTEPE-SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDAGürsel Aksel Stadı’nda oynanacak ve saat 16.00’da başlayacak müsabakada hakem Ali Şansalan düdük çalacak. Zorlu mücadele BeinSports 1 kanalından diri yyaınlanacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
https://haberadam.temadam.com/wp-content/uploads/2021/07/sahinbey.jpg

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.