X
CANLI | Rizespor-Antalyaspor maçı
4 okunma

CANLI | Rizespor-Antalyaspor maçı

Süper Lig'de 8.haftanın açılış maçında Çaykur Rizespor, Antalyaspor'u konuk ediyor. 5 maçta 5 mağlubiyet alarak ligin 16. sırasında yer alan Rizespor'un...

ABONE OL
Ekim 4, 2024 17:15
CANLI | Rizespor-Antalyaspor maçı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında İlhan Palut yönetimindeki Rizespor ile Alex de Souza yönetimindeki Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Müsabaka Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanıyor. Mücadelenin diri anlatımı ve detayları fanatik.com.tr’de… Haberin Devamı › Maçtan önemli anlar01′ Maç başladıRİZESPOR – ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN?8. hafta mücadelesinde Rizespor, Antalyaspor’u ağırlıyor. 8.haftanın açılış karşılaşmasında Burak Pakkan düdük çalarken karşılaşma saat 20.00’da başladı.Rizespor – Antalyaspor karşılaşması beIN Sports 1 ekranlarından diri yayınlanıyor. Öte yandan tod.com.tr’den de diri olarak izleniyor.İLK 11’LER:Çaykur Rizespor: Grbic, Halil İbrahim, Aliqulov, Mocsi, Taha, Hadziahmetovic, Papanikolau, Varesanovic, Akintola, Emrecan, Jurecka.Antalyaspor: Kenan, Güray, Thalisson, Veysel, Mert, Petrusenko, Kaluzunski, Larsson, Djenepo, Townsend, Samudio. Son dakika gelişmesi… Benfica'da Kerem Aktürkoğlu'ndan kötü haber!  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
https://haberadam.temadam.com/wp-content/uploads/2021/07/sahinbey.jpg

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.