X
Trabzonspor'a kötü haber! Sakat sayısı 10'a yükseldi
5 okunma

Trabzonspor'a kötü haber! Sakat sayısı 10'a yükseldi

Trabzonspor'da Nwakaeme şoku yaşanıyor. Deneyimli oyuncu antrenmanda sakatlık yaşadı ve sağlık durumu hakkında MR çekildikten sonra açıklama yapılacak.

ABONE OL
Ekim 4, 2024 11:00
Trabzonspor'a kötü haber! Sakat sayısı 10'a yükseldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor’da Anthony Nwakaeme, antrenmanda sakatlık yaşadı. Oyuncunun sıhhat durumu hakkında MR kontrolü sonrası izah yapılması bekleniyor. Haberin Devamı › MAÇA HAZIRTrabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında yarın deplasmanda Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Bordo-Mavililer, maç öncesi son antrenmanını, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Yarın Mersin Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi hakem Kadir Sağlam yönetecek. SAKAT SAYISI 10’A YÜKSELDİTrendyol Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Konyaspor’u ağırlayan Trabzonspor, rakibini 3-2 mağlup ederek haftalar sonra galibiyetle tanışmıştı. Bordo-mavili takımda üst üste yaşanan sakatlıklar ise moralleri bozdu. Trabzon ekibinde Enis Destan, Savic, Batagov, Umut Bozok, Cihan Çanak, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen ve Ozan Tufan’ın ardından Denswil de sakatlık yaşamıştı. Bu futbolculara şimdi de Neakaeme eklendi. Haberin Devamı ›

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
https://haberadam.temadam.com/wp-content/uploads/2021/07/sahinbey.jpg

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.