X
Galatasaray'da Icardi şaşkınlığı! Top dahi göremedi
7 okunma

Galatasaray'da Icardi şaşkınlığı! Top dahi göremedi

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi ikinci hafta maçında konuk olduğu Letonya ekibi RFS ile 2-2 berabere kaldı. Cimbom'da kaptan olarak maça çıkan Mauro...

ABONE OL
Ekim 4, 2024 08:45
Galatasaray'da Icardi şaşkınlığı! Top dahi göremedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

UEFA Avrupa Ligi’nde 2. hafta oynanan maçlarla tamamladı. Bu haftayı Türk takımları galibiyet alamadan tamamladı. Galatasaray, Letonya ekibi RFS ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Haberin Devamı › ICARDI TOP GÖREMEDİ!PAOK ve Kasımpaşa maçlarında gol atan G.Saray’ın yıldızı Mauro İcardi, Rigas karşısındü asist yapsa da yokları oynadı. 90 dakika sahada kalan Tangocu, 26 kere topla buluşurken bunun da 5’ini kaybetti.Rakip kaleye 3 şut çekse de 1’i isabetsiz olurken 2’sinde savunmaya takıldı. Girdiği 5 ikili mücadelenin de 3’ünü kaybetti. 2 kere da adam kaçırma karnesiyle maçı tamamladı. Öte yandan İcardi, Avrupa kupalarında sarıkırmızılı formayı giydiği son 9 karşılaşmada 4 golünün yanı dizi 3 asist gerçekleştirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
https://haberadam.temadam.com/wp-content/uploads/2021/07/sahinbey.jpg

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.