X
Beşiktaş’a deplasman yasağı! UEFA’ya gidecekler
6 okunma

Beşiktaş’a deplasman yasağı! UEFA’ya gidecekler

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın Lyon'a konuk olacağı maça siyah beyazlı takımın taraftarlarının gitmesi yasaklandı. Öte yandan Beşiktaş yönetiminin, UEFA'ya bu karar için itiraz edeceği öğrenildi.

ABONE OL
Ekim 3, 2024 11:30
Beşiktaş’a deplasman yasağı! UEFA’ya gidecekler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fransa’daki Ulusal Holiganizmle Mücadele Birimi tarafından fazla yüksek riskli olarak sınıfladırılan Lyon – Beşiktaş maçı için karar verildi. RMC Sport’ta yer meydan habere göre; Beşiktaş taraftarları, 24 Ekim’de deplasmanda Lyon’a karşı oynanacak olan maçta tribüne alınmayacak. TARAFTARLAR ŞEHİR MERKEZİNDE OLAMAYACAK Rhone ili valiliğince yayınlanan kararnamede siyah beyazlı taraftarların maç gününde Lyon belde merkezinde, tren istasyonlarında, havalimanlarında, stadyum ve çevresinde bulunmalarının yasaklandığı anlatım edildi. 7 YIL ÖNCE OLAY YAŞANMIŞTI Beşiktaş’ın 2016-17 yıllarında Lyon ile deplasmanda karşı karşıya geldiği maçta taraftar arasında hadise çıkmış ve müsabakanın başlama süresi 45 dakika gecikmişti.BEŞİKTAŞ İTİRAZ EDECEKÖte yandan Beşiktaş yönetiminin, UEFA’ya bu karar için itiraz edeceği öğrenildi. Lyon Kulübü, 2017’de Beşiktaş’la Avrupa Ligi’nde oynanan maçtaki olayları gerekçe göstererek bu kararı aldırdı. Beşiktaş ise başvurusunda o dönemki cezaların geridr kaldığını ve son Ajax deplasmanında hadise yaşanmamasını örnek gösterecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
https://haberadam.temadam.com/wp-content/uploads/2021/07/sahinbey.jpg

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.