X
Eski Beşiktaşlı Andreas Beck'ten Eintracht Frankfurt'a uyarı: 'Korkutucu olabilir kimse Beşiktaş'tan iyi değil'
4 okunma

Eski Beşiktaşlı Andreas Beck'ten Eintracht Frankfurt'a uyarı: 'Korkutucu olabilir kimse Beşiktaş'tan iyi değil'

Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Ajax'a 4-0 yenilen siyah beyazlılar, ligin ikinci haftasında Almanya temsilcisi Frankfurt'u konuk ediyor. Avrupa Ligi'nde ilk...

ABONE OL
Ekim 3, 2024 11:00
Eski Beşiktaşlı Andreas Beck'ten Eintracht Frankfurt'a uyarı: 'Korkutucu olabilir kimse Beşiktaş'tan iyi değil'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nin ikinci haftasında Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt’u mesken ediyor. Karşılaşma bu akşam saat 22:00’de başlayacak. Siyah-beyazlıların taraftarı önündeki biricik hedefi 3 puan.  Haberin Devamı › Bu kritik maç öncesi 2015-2017 yılları arasında Beşiktaş forması giyen Andreas Beck, Alman Bild gazetesine açıklamalarda bulundu. Beck, stadın korkutucu bir deneyim olabileceğinden bahsetti. Özellikle Beşiktaş taraftarından övgüyle bahseden Beck, taraftarın iç saha maçlarında ortaya çıkardığı ve takıma aktardığı enerjinin takım için önemli olduğunun altını çizdi.’KİMSE ONLARDAN DAHA İYİ DEĞİL’ Tüm stadın hep bir ağızdan tezahürat yaparak yüksek bir sese ulaştığını anlatım eden Andreas Beck şu ifadeleri kullandı:”İyi bir günde ise kimse Beşiktaş’tan daha fazla ses çıkaramaz. Kimse onlardan iyi değil. Stat, oyuncuları ön plana çıkarıyor. Tribünler biricik bir ses olarak destek veriyor. Bu olağan üstü bir şey. Benimle karşılaşmak için bu stada gelen arkadaşlarım kulaklarını tıkamak zorunda kaldı. Beşiktaş taraftarı fazla tutkulu. Bu atmosfer, tecrübesi bulunmayan genç oyuncular için korkutucu olabilir” Haberin Devamı › Beşiktaş’ta oynadığı devre kendisini izlemeye gelen arkadaşlarının stadyumda kulak tıkacı kullandığını belirten Beck,”Atmosferi aslında en fazla Frankfurt’a benzetebiliriz. Frankfurtlulara tavsiyem, rakip oyuncular olarak bundan keyif almaları. Sonuçta rakip için bundan daha iyi bir duygu olamaz.” dedi. Şok karar Beşiktaş'a Fransa'dan deplasman yasağı!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
https://haberadam.temadam.com/wp-content/uploads/2021/07/sahinbey.jpg

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.