X
Samsunspor geçen seneyi geride bıraktı!
2 okunma

Samsunspor geçen seneyi geride bıraktı!

Geçen sezon deplasmanda oynadığı 19 maçta sadece 8 puan toplayabilen Samsunspor, bu sezon ise rakiplerine konuk olduğu 3 müsabakanın tamamını kazanarak 9 puanı...

ABONE OL
Eylül 23, 2024 10:15
Samsunspor geçen seneyi geride bıraktı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsunspor, FIFA tarafından 2 devre transfer yasağı olması ve sezona kadrosundaki 12 futbolcuyu kaybederek başlamasına rağmen gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Ligde geride kalan 6 mücadelede 4 galibiyet, 2 mağlubiyetle 12 puan toplayan kırmızı-beyazlılar, bilhassa deplasman performansıyla öne çıkıyor. Geçen sezon deplasmanda oynadığı 19 maçta 1 galibiyetle sadece 8 puan toplayabilen Samsunspor, bu sezon ise hariç sahadaki 3 karşılaşmayı da gol yemeden kazanarak 9 puanla önceki sezonu şimdiden geride bıraktı. Haberin Devamı › Ligin en az gol yiyen takımı SamsunsporBu sezon takımın başına gelen Alman Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde iyi bir savunma takımı imajı veren Samsunspor, ligde 6 hafta sonunda maç başına en az gol yiyen takım (6 maçta 3 gol) oldu.Sırasıyla mesken olduğu Gaziantep FK’yı 1-0, Hatayspor’u 3-0 ve son olarak da Çaykur Rizespor’u da 1-0 ile geçen Kuzey ekibi, Galatasaray ile beraber deplasmandaki tüm maçlarını kazanan takım olarak dikkat çekti.Çarşamba günü yine lige hazırlanmaya başlayacak olan Samsunspor, önündeki 5 haftada sırasıyla sahasında Göztepe, deplasmanda Adana Demirspor, evinde Fenerbahçe, hariç sahada Kasımpaşa ve iç sahada Antalyaspor ile karşılaşacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
https://haberadam.temadam.com/wp-content/uploads/2021/07/sahinbey.jpg

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.