X
Rafa Silva'ya sert faul! Sosyal medyada gündem oldu
1 okunma

Rafa Silva'ya sert faul! Sosyal medyada gündem oldu

Beşiktaş, Süper Lig'in 6'ncı haftasında Eyüpspor ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı kulübün Rafa Silva ile ilgili tepkisi dikkat çekti. Öte yandan takım...

ABONE OL
Eylül 23, 2024 08:00
Rafa Silva'ya sert faul! Sosyal medyada gündem oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol Süper Lig’in 6’ncı haftasında Beşiktaş, Eyüpspor’u mesken etti. Tüpraş Stadyumu’ndaki karşılaşmada Zorbay Küçük düdük çaldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Portekizli on numara Rafa Silva’ya Eyüpspor maçında ilk 11’de vazife verdi. Haberin Devamı › Siyah-beyazlı kulübün maçın devre arasında Rafa Silva ile ilgili yaptığı paylaşım ön plana çıktı. DERBİ SORUSU SİNİRLENDİRDİ Arda Turan'dan misli tepki! Beşiktaş maçından sonra sorulan soru… 5’inci dakikada Eyüpspor’da Robin Yalçın’ın faulü sonrası Beşiktaşlı futbolcular maçın hakemine kart itirazlarında bulunmuştu. Maçın hakemi Zorbay Küçük, Rafa Silva’ya faul yapan Robin Yalçın’ı sarı kartla cezalandırmıştı.Beşiktaş taraftarları, Robin Yalçın’ın bu faulü sonrası tepki göstermişti. Beşiktaş resmi hesabından Eyüpspor maçının devre arasında dikkat çeken bir paylaşım geldi.Rafa Silva’nın bir fotoğrafının yer aldığı paylaşıma “Durduramayacaksınız” notu düşüldü. Beşiktaş’ın gündem olan paylaşımı şu şekilde: Durduramayacaksınız! pic.twitter.com/EPGYlShkmo— Beşiktaş JK (@Besiktas) September 22, 2024 MASUAKU: SENİ KORUYACAĞIZBeşiktaş’ın yıldız futbolcusu Rafa Silva’ya yapılan misli müdahaleler sonrasında takım arkadaşı Masuaku “Ne pahasına olursa olsun, seni koruyacağız.” dedi. Haberin Devamı › GÜRAY VURAL’A KIRMIZI KART ÇIKMIŞTIBeşiktaş’ın Antalyaspor ile oynadığı maçta Güray Vural’ın Rafa Silva’ya yaptığı faul sonrası VAR’dan uyarı gelmiş ve Güray Vural kırmızı kartla cezalandırılmıştı.Rafa Silva’ya yaptığı faul nedeniyle kırmızı kart gören bir öbür isim Trabzonsporlu Edin Visca olmuştu. Edin Visca, PFDK tarafından 2 maçtan men cezasına çarptırılmıştı. GÜNTEKİN ONAY’DAN YILDIZ OYUNCUYA ÖVGÜ Beşiktaş-Eyüpspor değerlendirmesi!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
https://haberadam.temadam.com/wp-content/uploads/2021/07/sahinbey.jpg

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.