X
Dev derbide zafer Milan'ın! Inter'e karşı son nefeste kazandı
1 okunma

Dev derbide zafer Milan'ın! Inter'e karşı son nefeste kazandı

Serie A'nın 5. haftasında Milano derbisinde Milan deplasmanda karşılaştığı Inter'i son dakikalarda bulduğu golle 2-1'lik skorla mağlup etti.

ABONE OL
Eylül 22, 2024 22:00
Dev derbide zafer Milan'ın! Inter'e karşı son nefeste kazandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Serie A’nın 5. haftasında Inter ile Milan, Giuseppe Meazza Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Haberin Devamı › Konuk ekip 9. dakikada Christian Pulisic’in golüyle 1-0 öne geçerken, hane sahibi takım Federico Dimarco ile 27. dakikada skoru 1-1’e getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda iki takım da galibiyet golünü ararken, Milan 89. dakikada Matteo Gabbia’nın kaydettiği golle derbiyi 2-1’lik skorla kazandı. İŞTE TÜM DETAYLAR! Premier Lig'de Ferdi Kadıoğlu gerginliği! Brighton maçı durdu… Ligdeki ikinci galibiyetini elde eden Milan, puanını 8 yaptı ve 7. sırada bulunuyor. Inter ise bu sezon ligdeki ilk mağlubiyetini aldı ve 8 puanla 6. sırada yer alıyor. Hakan, 63 dakika sahada kaldıInter’de milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu 11’de başladığı karşılaşmada 63. dakikada yerini Kristjan Asllani’ye bıraktı. Hakan ayrıca 40. dakikada sarı kart gördü.Inter gelecek hafta Udinese’ye mesken olacak, Milan ise Lecce’yi ağırlayacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
https://haberadam.temadam.com/wp-content/uploads/2021/07/sahinbey.jpg

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.