X
(ÖZET) Kasımpaşa'da puanlar paylaşıldı! Kasımpaşa-Antalyaspor maçı sonucu: 0-0
2 okunma

(ÖZET) Kasımpaşa'da puanlar paylaşıldı! Kasımpaşa-Antalyaspor maçı sonucu: 0-0

Trendyol Süper Lig’de 6. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa ve Antalyaspor kozlarını paylaştı. Müsabaka 0-0'lık skorla sona erdi. Bu sonucun ardından her iki...

ABONE OL
Eylül 22, 2024 16:15
(ÖZET) Kasımpaşa'da puanlar paylaşıldı! Kasımpaşa-Antalyaspor maçı sonucu: 0-0
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Kasımpaşa ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanan maç 0-0’lık skorla sona erdi. Haberin Devamı › Bu sonuçla her iki takımın hanesine 1’er puan eklendi. Kasımpaşa ligdeki puanını 6 yaparken, Antalyaspor ise 8 puan yaptı. MAÇIN ÖNEMLİ ANLAR14. dakikada ceza yayı solunda kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Aytaç Kara’nın vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarıya çıktı.17. dakikada ceza sahasında topla buluşan Antonin Barak’ın ceza yayına aktardığı pasta Aytaç Kara’nın gelişine plase vuruşunda meşin yuvarlak az farkla dışarı gitti.45. dakikada hızlı gelişen Kasımpaşa atağında Barak, Aytaç’tan aldığı pası bekletmeden ceza sahası içine gönderdi. Ben Ouanes’in dönerek yaptığı vuruşta kaleci Piric gole ruhsat vermedi. Oyun alanına dönen topu savunma uzaklaştırdı.77. dakikada Kasımpaşa’da Brekalo, kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Haberin Devamı ›  İLK 11’LERKasımpaşa: Gianniotis, Rodrigues, Opoku, Yasin, Winck, Cafu, Aytaç, Barak, Brekalo, Mortadha, Da Costa.Antalyaspor: Piric, Mert Yılmaz, Veysel Sarı, Silva, Güray, Erdal, Kaluzinski, Larsson, Townsend, Djenepo, Samudio. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
https://haberadam.temadam.com/wp-content/uploads/2021/07/sahinbey.jpg

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.