X
Fenerbahçe'den derbi mağlubiyeti sonrası görülmemiş hareket! 'Kepenk indirttik'
2 okunma

Fenerbahçe'den derbi mağlubiyeti sonrası görülmemiş hareket! 'Kepenk indirttik'

Derbi maç sonrası Ülker Stadı’nda ilginç bir olay yaşandı. Sarı kırmızılı yönetici Hatipoğlu, “Geçen sezon maç bittikten sonra sahaya çıkıp boş tribünlere...

ABONE OL
Eylül 22, 2024 06:45
Fenerbahçe'den derbi mağlubiyeti sonrası görülmemiş hareket! 'Kepenk indirttik'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Kulübü yetkilileri, derbiden sonra, görülmemiş bir uygulamaya imza attı. Sarı lacivertliler, maçı 3-1 kazanan Galatasaraylı futbolcuların sahaya dönüp neşe gösterisi yapmalarını engellemek için soyunma odası çıkış tünelinin kepengini kapattı. Hatırlanacağı üzere geçen sezonun ikinci yarısında Fenerbahçeli futbolcular, deplasmanda Galatasaray’ı 1-0 yendikleri maçtan sonra sahaya dönüp orta yuvarlakta tebrik yapmıştı. Haberin Devamı › KIRMIZI KART VE PENALTI! Trio'da Fenerbahçe – Galatasaray derbisinin tartışmalı pozisyonları değerlendirildi GALİBİYETİ SOYUNMA ODASINDA KUTLADIKGalatasaray Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, kepengin kapatılmasıyla ilgili olarak, “Geçen sezon maç bittikten sonra sahaya çıkıp abes tribünler önünde sevinenler, seyircimiz varken, tebrik yapmamamız için kapı yerine kepenk yapmışlar. Biz Kadıköy’de kepenk indirttik! Galibiyeti soyunma odamızda doyasıya kutladık. Kepengi indirtmiş olmanın gururuyla dönüyoruz. Çok güzel bir galibiyet aldık” dedi. F.BAHÇELİ YÖNETİCİLER SU ŞİŞESİ ATTIHatipoğlu ayrıca maçtan sonra protokol tribününde kavga çıktığını belirterek şunları söyledi: “Yöneticiler olarak galibiyetin gururuyla fotoğraf çektirirken, Fenerbahçeli yöneticiler ab şişesi attı. Maalesef idare kurulu üyemiz Ece Bora’ya bu ab şişesi isabet etti. Bir kadına ab şişesi fırlatarak bu kadar hoşgörüsüz davranmalarını üzüntüyle karşılıyoruz. Kendilerini kınıyoruz. Bunların yaşanmaması lazım.” Haberin Devamı › ‘MOURİNHO BÖYLE GİDERSE…’ Galatasaray'ın Kadıköy'deki dev derbi galibiyeti sonrası hadise sözler! 'Başka lige benzemez!  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
https://haberadam.temadam.com/wp-content/uploads/2021/07/sahinbey.jpg

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.