X
Konyaspor, iç saha fobisini yenmek istiyor
9 okunma

Konyaspor, iç saha fobisini yenmek istiyor

Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak, Sivasspor ile berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, “Biz sadece iç sahadaki kazanamama...

ABONE OL
Eylül 21, 2024 17:30
Konyaspor, iç saha fobisini yenmek istiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Konyaspor, sahasında Sivasspor ile golsüz berabere kaldı. Haberin Devamı › Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak, “Her ne kadar puan alsak da 1 puana sevinemedik. Çünkü galibiyeti kaçırdığımızı düşünüyorum. Sivasspor’un kalecisi Ali Şaşal’ı tebrik ediyorum. Güzel pozisyonlar çıkardı. Maçı iki bölümde değerlendirecek olursak ilk yarıda gerçekten istediğimiz tempoda bir oyunu oynayamadık. Mücadele gücümüz, istediğimiz düzeyde değildi. İkinci yarı yaptığımız, oyuna giren oyuncularımız katkıları temponun biraz artması, mücadelemizin, isteğimizin, kazanma arzumuzun biraz artması, rakibin de tabii ki fiziksel olarak yorgun kalması, oyundan pozisyonlarımızı üretmemize sebep oldu. Bu pozisyonları tabii değerlendirmemiz gerekiyor. Yapılabilecek her türlü varyasyonu, her türlü kazanmak için elinden her şeyi yapan oyuncuları tebrik ediyorum. Çünkü her şeyi yaptılar. Ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Biz sadece iç sahadaki kazanamama fobimizi ileriki haftalarda yenmek istiyoruz. Deplasmanda puanlarla dönüyoruz. İç sahada puan almayla yetinebiliyoruz” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
https://haberadam.temadam.com/wp-content/uploads/2021/07/sahinbey.jpg

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.