X
Trabzonspor-Kayserispor maçının VAR kayıtları yayınlandı! Penaltı kararı böyle gelmiş…
3 okunma

Trabzonspor-Kayserispor maçının VAR kayıtları yayınlandı! Penaltı kararı böyle gelmiş…

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynanan 3. hafta erteleme maçının VAR kayıtları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun YouTube kanalından...

ABONE OL
Eylül 20, 2024 14:15
Trabzonspor-Kayserispor maçının VAR kayıtları yayınlandı! Penaltı kararı böyle gelmiş…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol Süper Lig’de bu hafta içinde 3. hafta erteleme maçları oynandı. Galatasaray, evinde Gaziantep FK’yi 3-1 mağlup ederken Trabzonspor ise evinde Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı. İki maçta VAR sadece Trabzon’da devreye girdi. Haberin Devamı › ‘FACİA DEMEK AZ BİLE KALIR’ Trabzonspor-Kayserispor maçı için hadise sözler! KAYSERİSPOR VAR’DAN PENALTI KAZANDIMaçın henüz 5. dakikasında Kayserispor atağında Cardoso, ceza sahasında Denswil ile girdiği mücadelede yerde kaldı. Bu esnada Kayserisporlu oyuncular, hakem Mehmet Türkmen’e penaltı itirazlarında bulundu ancak Türkmen, oyunu devam ettirdi. Bu esnada VAR’dan gelen tavsiye üzerine kenara gelen hakem, pozisyonu monitörden izledi.’TOPLA OYNAYAN HÜCUM OYUNCUSU’Türkiye Futbol Federasyonu’nun YouTube kanalından yayınlanana videoda söz konusu pozisyonda hakem Mehmet Türkmen’in, pozisyonu izlerken VAR hakemi İlker Coşkun ile giydiği diyalog yayınlandı. Söz konusu konuşmada şunlar söylendi:VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun: “Defans oyuncusunun yaptığı potansiyel ihlal nedeniyle sahada potansiyel bir penaltı için inceleme öneriyorum. Geldiğinde topa saldırı oyuncusunun dokunduğunu göreceksin. Haberin Devamı › Hakem Mehmet Türkmen: “Topla oynayan saldırı oyuncusu. Penaltıyla oyuna başlıyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
https://haberadam.temadam.com/wp-content/uploads/2021/07/sahinbey.jpg

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.