X
Milan'da deprem: İtalyanlar Igor Tudor'u açıkladı
10 okunma

Milan'da deprem: İtalyanlar Igor Tudor'u açıkladı

Son olarak Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Liverpool'a 3-1 mağlup olan Milan'da gözler Milano derbisine çevrildi. İtalyan basını Fonseca'nın iğini çekerken...

ABONE OL
Eylül 20, 2024 08:30
Milan'da deprem: İtalyanlar Igor Tudor'u açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sezon başında teknik direktörlük görevine Paulo Fonseca’yı getiren AC Milan, ligde oynadığı dört maçta iki beraberlik, bir mağlubiyet ve bir galibiyet alabildi. Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında Liverpool’a sahasında 3-1 mağlup olan İtalyan devinde Portekizli teknik adamın koltuğu sallanıyor. Haberin Devamı › KADERİ INTER MAÇINDAN SONRA BELLİ OLACAKİtalyan basınında misli eleştirilere maruz kalan Paulo Fonseca’nın kaderi 22 Eylül günü oynanacak olan Milano derbisinin ardından belli olacak. İtalyan basınında yer meydan haberlere göre beraberlik bile Portekizli teknik adamın görevine devam etmesine yaramayacak. ‘BENFICA, HARRY POTTER’I TRANSFER ETMİŞ’ Cehennemden Kerem Aktürkoğlu çıkardı, Expelliarmus büyüsü yaptı MILAN’DA TUDOR SESLERİİtalya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Corriere dello Sport’ta yer meydan habere göre; Milano derbisinde Inter karşısında alınacak skora göre Paulo Fonseca’nın görevine son verilecek ve yerine ilk namzet bir devre Galatasaray’ı da çalıştıran Igor Tudor…Gazete, Fonseca’nın yerine Maurizio Sarri, Edin Terzic ve Thomas Tuchel’in düşünülen isimler arasında yer aldığını duyurdu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
https://haberadam.temadam.com/wp-content/uploads/2021/07/sahinbey.jpg

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.