X
Trabzonspor  taziye mesajı Şenol Güneş taziye Mustafa Şamil Ekinci
10 okunma

Trabzonspor taziye mesajı Şenol Güneş taziye Mustafa Şamil Ekinci

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Şenol Güneş, vefat eden eski başkan Mustafa Şamil Ekinci için taziye mesajı yayımladı.

ABONE OL
Eylül 17, 2024 19:45
Trabzonspor  taziye mesajı Şenol Güneş taziye Mustafa Şamil Ekinci
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Şenol Güneş, dün vefat eden kulübün eski başkanlarından Mustafa Şamil Ekinci için taziye mesajı yayımladı. Doğan, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer meydan mesajında, “Efsane başkanımız Şamil Ekinci, tarihimizde silinmez izler bırakan devrimci bir liderdir. Onun başkanlığında kazanılan ilk şampiyonluk futbol kültürümüzün yeniden doğuşunun sembolü haline gelmiştir. Efsane başkanımızın vefatı spor adamının ötesinde bir entelektüelin, bir vizyon sahibinin ve bir toplum liderinin aramızdan ayrılışıdır. Bizlere vedası son değil, ruhunun ve ideallerinin yaşamaya devam etmesinin bir başlangıcıdır.” dedi. Teknik direktör Şenol Güneş de kulübün en parlak günlerinin mimarlarından Ekinci’nin vefatından derin keder duyduğunu belirtti. Şamil Ekinci’nin centilmenliği, özverisi, saygınlığı ve vizyonuyla kulübün Avrupa’ya açılmasında önemli rol oynadığını vurgulayan Güneş, “Onun vizyon ve misyonuyla Trabzonspor sadece milli başarılarla kalmamış, aynı zamanda uluslararası arenada da adından söz ettirmiştir. Hayal ettiren ve hayallerimizi gerçeğe dönüştüren fazla değerli efsane başkanımızdı.” ifadelerini kullandı.    GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
https://haberadam.temadam.com/wp-content/uploads/2021/07/sahinbey.jpg

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.