X
Galatasaray'ın kanatları işbaşında! 'Ben buradayım' mesajı…
70 okunma

Galatasaray'ın kanatları işbaşında! 'Ben buradayım' mesajı…

Süper Lig'de 3. haftanın erteleme maçında Gaziantep FK'yı ağırlayan Galatasaray'da transfer dönemi sonrası eleştiri konusu haline gelen kanat rotasyonu...

ABONE OL
Eylül 17, 2024 19:15
Galatasaray'ın kanatları işbaşında! 'Ben buradayım' mesajı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, Süper Lig’de 3. haftanın erteleme maçında Gaziantep FK’yı ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısını kanat oyuncularının attığı gollerle 2-0 önde kapatmayı başaran Galatasaray, mücadeleden de 3-1’lik sonuçla galip ayrıldı. Haberin Devamı › TRANSFERDE ELEŞTİRİ KONUSU OLMUŞTUGalatasaray’ın yaz transfer dönemindeki politikası bilhassa kanat rotasyonunda gelinen hal nedeniyle eleştiri konusu olmuştu. Wilfried Zaha ve Kerem Aktürkoğlu’nun ayrılığı sonrası sol kanat için Nicola Zalewski transferinin bitirilememesi tepki çekmişti. Hakim Ziyech’in de sakatlığının bulunduğu Sarı-Kırmızılılar’da yeni transfer Rolland Sallai’nin de prosedür gereği forma giyemediği Gaziantep FK maçında milli oyuncuları, yaptıkları katkılarla taraftarın içini rahatlattı. BARIŞ ALPER’DEN ‘BEN BURADAYIM’ MESAJIGalatasaray’ın milli yıldızlarından Barış Alper Yılmaz, 5-0 kazanılan Çaykur Rizespor maçında son golü atan isimdi. Yıldız oyuncu, kaldığı yerden devam ederek Gaziantep FK karşısında da açılışı yapan isim olmayı başardı. 11. dakikada takımını öne geçiren Barış Alper Yılmaz, gol sevinci sırasında tribünlere giderek ‘ben buradayım’ tarzı bir işaretle mesajını verdi. Sarı-Kırmızılılar’ın milli yıldızı, üst üste 4. lig maçında gene gol atmayı başardı. Barış Alper Yılmaz, Galatasaray’ın 76. dakikada Michy Batshuayi ile farkı 3’e çıkardığı golde de asisti yapan isimdi.  Haberin Devamı › YUNUS AKGÜN’ÜN HASRETİ SONA ERDİTransfer dönemi sonrasında takımda kalan isimlerden Yunus Akgün, Çaykur Rizespor mücadelesinin ardından Gaziantep FK maçına da ilk 11’de başladı. Galatasaray forması altında ligdeki son golünü 28 Ocak 2023’te atan Yunus Akgün, Leicester City’deki kiralık döneminin sonrasında Çaykur Rizespor mücadelesinin 26. dakikasında attığı golle hasreti sonlandırdı. KEREM AKTÜRKOĞLU SEVİNCİMilli oyuncu, golün ardından aka neşe yaşadı. Golü arkadaşlarıyla kutladıktan sonra Yunus Akgün, Benfica’ya transfer olan eski takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’nun Harry Potter sevincini de yapmadan geçmedi. Yunus’a bu sevincinde eşlik eden isim ise Berkan Kutlu oldu.  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
https://haberadam.temadam.com/wp-content/uploads/2021/07/sahinbey.jpg

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.