X
SON DAKİKA! Bayern Münih'te Sacha Boey şoku: Resmi açıklama geldi
4 okunma

SON DAKİKA! Bayern Münih'te Sacha Boey şoku: Resmi açıklama geldi

Bayern Münih'in geçen sezon devre arasında Galatasaray'dan transfer ettiği Fransız yıldız Sacha Boey'den kötü haber geldi. Bavyera ekibi açıklama yaptı. İşte...

ABONE OL
Eylül 16, 2024 09:00
SON DAKİKA! Bayern Münih'te Sacha Boey şoku: Resmi açıklama geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz sezon devre arasında Galatasaray’dan rekor bir bonservis bedeliyle Bayern Münih’e transfer olan Sacha Boey, bu sezon göreve Vincent Kompany’nin gelmesiyle beraber çıkışa geçmişti. Haberin Devamı › Bundesliga’da iki maçta vazife meydan ve bir de asist yapmayı başaran Fransız yıldızdan fena haber geldi. Alman devinden yapılan açıklamaya göre; 24 yaşındaki oyuncu bir kaç hafta sahalardan uzak kalacak. BUNDSLIGA’YA DAMGA VURDU Derrick Köhn'e 125 saniye yetti: Eski Galatasaraylı Bundesliga'ya damga vurdu Bayern Münih’ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Sacha Boey’in Pazar günü antrenmanda sol dizinde menisküs yırtığı meydana gelmesinin ardından Bayern’in birkaç hafta sahalardan uzak kalacağı kulübün sıhhat departmanı tarafından doğrulandı. 24 yaşındaki oyuncu halihazırda başarılı bir operasyon geçirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
https://haberadam.temadam.com/wp-content/uploads/2021/07/sahinbey.jpg

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.