X
Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan transfer harekatı! İşte o yıldız…
19 okunma

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan transfer harekatı! İşte o yıldız…

Süper Lig'in dev takımları Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor, gözüne yıldız futbolcuyu kestirdi. Önümüzdeki yaz transfer döneminde hamle yapmaya...

ABONE OL
Nisan 29, 2024 15:45
Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan transfer harekatı! İşte o yıldız…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol Süper Lig’de transfer dönemi yaklaşırken 4 büyükler, radarına yıldız futbolcuyu aldı. İngiltere’de oynayan yıldız isim için aka bir transfer harekatı başlaması bekleniyor. Bu transfere dair tüm detaylar haberimizde…  Haberin Devamı › İŞTE TÜM DETAYLAR! Arda Güler'e inanılmaz teklif! Ancelotti kalacak demişti… SÖZLEŞMESİ BİTİYORLeicester City, 2017’nin yaz transfer döneminde Kelechi Iheanacho’yu 27.7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Manchester City’den kadrosuna katmıştı. Nijeryalı yıldızın takımıyla 2021’de uzattığı sözleşmesi, bu sezon sonunda 30 Haziran 2024 itibariyle sona eriyor. 27 yaşındaki oyuncunun isminin bu yaz birçok takımın gündemine gelmesi söz konusuydu. Tam da bu noktada 4 büyükler devreye girdi.  DÖRT BÜYÜKLERDEN TRANSFER HAREKATIİngiliz basınında çıkan habere göre Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş, Leicester City ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Kelechi Iheanacho için çalışmalarına başladı. Ayrıca sezon başında Trabzonspor’un, yıldız oyuncuyla ilgilendiği ancak Paul Onuachu’yu kiraladığı ve Onuachu’nun bonservisini almaması durumunda Trabzonspor’un bu transferde önde olduğu vurgulandı. Haberin Devamı › SEZON PERFORMANSIBu sezon Leicester City formasıyla 25 resmi maça çıkan Kelechi Iheanacho bu karşılaşmalarda 6 gol, 3 asist yaptı. TAKIMDAN AYRILMAK İSTİYORLeicester City ile Championship’te şampiyonluğa ulaşan 27 yaşındaki Nijeryalı santrforun şu lahza için yeni sözleşmeye sıcak bakmadığı ve takımdan ayrılmak istediği aktarıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
https://haberadam.temadam.com/wp-content/uploads/2021/07/sahinbey.jpg

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.